Аудиторський звіт ТОВ "Поділля-залізобетон" 2020

27/08/2021
Аудиторський звіт ТОВ "Поділля-залізобетон" 2020


Організаційна структура та опис діяльності
Товариство з обмеженою діяльністю «Поділля-залізобетон» є юридичною особою та діє відповідно до Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, законів України «Про акціонерні товариства», інших законодавчих та нормативно-правових актів України.

Акціонерами товариства є фізичні особи. Місцезнаходження: Вінницька обл., м. Вінниця, вул. Сергія Зулінського, 14А.
 Організаційно-правова форма – Товариство з обмеженою відповідальністю. Товариство є юридичною особою з дати його державної реєстрації та має цивільні права та обов’язки відповідно до законодавства та його Статуту.

Метою діяльності товариства є отримання прибутку за рахунок виробничої, підприємницької, комерційної та інших видів діяльності і забезпечення на цих засадах соціально-економічних потреб суспільства та зростання добробуту працівників товариства та його акціонерів.

Залізобетон

Структура підприємства: формувальний цех, бетонно-змішувальний цех, розчино-змішувальний цех, арматурний цех, транспортний цех, ремонтно-будівельна дільниця, гранітний кар’єр.

Товариство з обмеженою діяльністю «Поділля-залізобетон» м. Вінниці – 52 роки у будівельному комплексі Вінницької області. На сьогоднішній день завод добре відомий будівельним організаціям та приватним забудовникам виробництвом конструкцій із збірного залізобетону, неармованих виробів , бетонів, розчинів, металопродукції, щебеневої продукції, різного роду промислових послуг.

Номенклатура випуску продукції дозволяє використовувати її у процесі всього будівельного циклу, починаючи з фундаменту. На підприємстві освоєна технологія, що дозволяє випускати практично будь-які залізобетонні вироби та бетонні блоки як серійного виробництва , так і за індивідуальним замовленнями.

Фотозвіт